Film

Leig film utan å forlata huset. Med eit enkelt trykk får du oversyn over dei filmane du kan leige.
Du kan og leiga film i HD kvalitet.

Filmoversikt

Du kan no på nettet  få oversikt over filmane som er til leige via Altibox. Les meir >>>

Filmportalen

Komplett DVD-funksjonalitet, inkludert pause og spoling, og fleire hundre filmar å velja mellom. Om du har surround-anlegg, kan du nyta full Dolby-kvalitet.

Ønsker du å få vita meir om ein film kan du enkelt markera filmen og få meir informasjon om lengde, pris, aldersgrense etc. På dei fleste filmane er det også mogleg å sjå ein trailer (forfilm).

Betre søk

› Forbetra sorterings- og søkefunksjon gjer det enklare å navigera mellom tusenvis av titlar. Ved inntast av dei to første bokstavane startar søket.

› Søk på favorittskodespelar eller –regissør, eller ved å klikka på namna i kvar film- og seriebeskring for få å oversikt over andre filmar vedkommande har vore med i.

Ta pause i filmen!

Får du ikkje tid til å sjå heile filmen med ein gang, trykker du bare på stopp-knappen på fjernkontrollen.

Filmen blir då liggande i ”Mine filmer” under filmmenyen så lenge leigeperioden varar.

Film i HD kvalitet

Den fins mange filmar i HD kvalitet, og stadig nye kjem til.

Super kvalitet på lyd og bilde

HD-filmane som kan leigast på Altibox vert overført med ei oppløysing på 1920x1080 og 25 bilder i sekundet. Ein HD-film vert koda med den effektive H264 standarden til 8,5 mps bandbredde for å bli overført til kunden. For å sjå filmar i HD må kundene ha ei tv-skjerm som kan visa HD-formatet og ein dekodar som støtter HD. Alle kunder som har mottatt dekodar av Altibox etter mai 2007 vil ha dekodar som støtter HD.

Det er ikkje nødvendig å abonnera på nokon spesiell HD-pakke for å nytta seg av HD-VOD tilbudet. Tilbudet er dermed tilgjengeleg på 120.000 dekodarar i Altibox.

Den høgere oppløysinga i HD gir skarpare bilde og betre gjenskaping av filmen. Dette er spesielt synleg på store skjermer, frå 42 tommer og oppover. HD gir også ein langt betre gjenskaping av sjatteringer på himmel, skyer og hav, mest på grunn av ein mykje meir effektiv bildekomprimering og dermed mindre støy i bildet enn med vanlege DVD-filmar. - Har du først opplevd HD, vil du aldri tilbake, sier Gundegjerde.

Altibox og Finnås Kraftlag best i bransjen!
 Altibox og Finnås Kraftlag best i bransjen!
Kjøp Altibox-produkter hos lokal Elkjøp
Kjøp Altibox-produkter hos lokal Elkjøp
Last ned Altibox TV Overalt-appen
Last ned Altibox TV Overalt-appen
Breibandskunde nr. 4.000
Breibandskunde nr. 4.000
Tilgang til nasjonal førstehjelpskanal
Tilgang til nasjonal førstehjelpskanal
Trådlaus TV
Trådlaus TV