Altibox Loop

Altibox hjelpar deg med å redusera mobilrekninga di. Den nye tenesta vår; Altibox Loop, gjer det mogleg for deg å ringa med heimetelefonen din sjølv om du ikkje er heime. Du kan ringa frå hytta, utanlandsferie eller feriebustaden i Spania. Det einaste du treng er eit trådlaust nett (WiFi) og eit abonnement på "Altibox Hjemmetelefo"n. Best av alt er at den du ring til ikkje treng å ha nokon app.

Ring via heimetelefonen på iPhone, iPad eller Android telefonen din

Klikk først på bestill-knappen til høgre for denne teksten for å registera deg som brukar. Deretter lastar du ned Altibox Loop appen gratis i App Store eller Google Play.

*Gratis teljarsteg til alle fasttelefonar i heile Norden. Gjeld kundar som har internett, tv og heimetelefon (Triple Play), eller kundar som har Internett 120(60/60 Mbit/s) eller høgare.

Slik gjer du:

Heimetelefon på hotellrommet

Sendar du fortsatt postkort når du er på ferie i utlandet? Neste gang kan du ringa med Altibox Loop og fortelja kor fint du har det. Altibox Loop lar deg bruka mobiltelefonen til å ringa norske nummer til ein pris som om du befant deg i Noreg.
Har du feriebustad i utlandet? Hold kontakten med dei heime i Noreg til ein brøkdel av prisen som utanlandske telefonselskap forlanger.

Gi heimetelefon din nytt liv

Har du ergra deg over at heimetelefonapparatet er så gammeldags samanlikna med ein mobiltelefon? Med Altibox Loop har du lett tilgang til talepostkassen din, og kontaktlista er den samme som du har på mobilen. Vidare får du heile ringeloggen slik du er van med på mobilen. Du kan også lett ringa opp ein tredje person og ha tre på linja.

Ring med krystallklar HD-lyd og video

Altibox Loop har støtte for HD-lyd, og er førebudd for videosamtale. HD-lyd gir eit rikare lydbilde der du opplevar all tale mykje tydelegare. Inntil HD-lyd og videomuligheit også blir innført i andre norske telenett, vil du nok oftast oppleve desse fordelene mellom Altibox Loop-brukare. Altibox Loop kan du bruka på mobiltelefonen (iPhone/Android), men også på iPad og iPod Touch.

 Spørsmål og svar om Altibox Loop finn du her >>>

 

 

Altibox og Finnås Kraftlag best i bransjen!
 Altibox og Finnås Kraftlag best i bransjen!
Kjøp Altibox-produkter hos lokal Elkjøp
Kjøp Altibox-produkter hos lokal Elkjøp
Last ned Altibox TV Overalt-appen
Last ned Altibox TV Overalt-appen
Breibandskunde nr. 4.000
Breibandskunde nr. 4.000
Tilgang til nasjonal førstehjelpskanal
Tilgang til nasjonal førstehjelpskanal
Trådlaus TV
Trådlaus TV